Tuesday, May 08, 2007

Så er det tid til at blive lidt aktiv

Jeg tænkte at jeg ville begynde at skrive lidt om mit snarlige forsøg på at få lidt regelmæssig motion. Efter "børnene" er kommet er det desværre blevet lidt svært at finde tiden til at komme i et fitness center som ellers var helt ok med spinning tre gange ugenligt osv. Det eneste som jeg kan se jeg kan få tid til er at løbe om aftenen når alle sover.

I den anledning forsøgte jeg sidste år i min sommerferie at løbe så ofte som muligt men det gik desværre ikke rigtig. Jeg har det bare ikke i mig. Det blev til en del løb den sommer men ikke siden. Jeg synes det er møgkedeligt og så har jeg også fået at vide at jeg ser sjov ud når jeg løber. Det er heller ikke motiverende :-)

Denne gang har jeg fundet et podcast "from couch to 5K" som er et ni ugers program med løb 30 minutter 3 gange om ugen. Der er musik osv til hvilket måske kan gøre forskellen. Planen er at starte i denne uge og løbe Onsdag, Fredag og Søndag. Så må vi se hvordan det går.

Update: En anden grund til at poste dette er selvfølgelig også den motiverende faktor i at være offentlig omkring planen!!

No comments: