Thursday, June 21, 2007

Hegnspæle

Blev der sat i aftes i regnen. Hovedsageligt af naboen da jeg havde børnene alene. Cement klumperne håber jeg aldrig vi skal have op igen da de blev ret store. Til gengæld virker det som om hegnet kan klare lidt af hvert.

Planen er at vi i aften eller i morgen aften sætter bjælker på og så er det slut med dele terrassen...

1 comment:

Niels Sørensen said...

Hej!

Det lyder lovende med et hegn, der kan klare lidt af hvert. :-) Det leder jeg selv efter, så skulle lige høre, om du kan anbefale nogle bestemte materialer, især hegnspæle til en start (hvad størrelse skal man mon op i, før man er "100% sikker" til alle forhold og brug??)

Jeg tror jeg vil købe fra et specialiseret firma som fx http://www.solundhuse.dk/link.asp?menu=108&submenu=0&lang=da for at være sikker på at få kram.. For det er sgu vigtigt at det kan holde til RIGTIG meget i mit tilfælde..

Det lyder jo som fint, det de skriver: http://www.solundhuse.dk/link.asp?menu=108&submenu=2&hidesub=yes&lang=da - men har ikke en skid forstand på det (kan man fx ikke få noget bedre en fyrretær - eller er det mon "holdbart nok", og kan faktisk ikke finde nogen uvildige der kan, så hvis det er noget du aner noget om, vil det være ret fedt, hvis du kan smide en melding denne vej :-)

Takker!
Venlig hilsen Niels